Even Nuuna Osa 1

En ole aikaisemmin suuremmin esitellyt nuunieni enkä muidenkaan kalenterieni sisältöä isommalle yleisölle, mutta kävi ilmi, että ihmisiä saattaisi kiinnostaa munkin tekeleet. Mulle itselleni on helpompi esitellä näitä täällä blogin puolella harkituin kuvin ja sanoin, kuin laittaa spontaanisti nopeasti napattuja kuvia esimerkiksi facebookin kuvaketjuihin. En ole hirveän spontaani ihminen.

Mulla on ollut käytössä yhtä aikaa kolme s-kokoista nuunaa kultaisilla ”peilikansilla”. Yksi toimi perinteisenä kalenterina, yksi apuna elämän hallinnassa ja kolmas päiväkirjana. Tällä kertaa päästän teidät tutustumaan tuohon elämän hallinta -nuunaan. (Tässä nuunassa on sen verran henkilökohtaista sisältöä, että kuvat ovat lähinnä kurkistus mun tyyliini tehdä näitä juttuja.)

Ensimmäisillä sivuilla mulla on ollut kalenteripohjalla ruokapäiväkirja sekä kuvassakin pilkottava sleep log.


Elämäni perustuu niin suurelta osalta visuaalisuuteen, joten nuunan sisältä löytyy useammalta aukeamalta fiiliksiä ja unelmia esittäviä kuvia.

Koska vietän paljon aikaa Netflixin ääressä, olen halunnut kirjata kaikki katsomani sarjat myös talteen.


Ehdottomasti lemppariosuuteni tässä nuunassa on 346:n kohdan unelma-/tavoitelista. Multa löytyy aiemmasta elämän hallinta -vihkosta samanlainen lista, jossa on 500 kohtaa. Näiden listojen tekeminen saa mut muistamaan vaikeina päivinä, miten paljon ihania pikkujuttuja arjesta löytyy. Sellasia juttuja, joista voi nauttia ja joita pystyy tavoittelemaan ihan kuka tahansa.

Näiden juttujen lisäksi kyseisestä nuunasta löytyy myös muutamia habit trackereita, merkintöjä lääkärikäynneistä, painon ja muiden terveyteen liittyvien juttujen seurantaa, paljon lisää inspiraatiokuvia sekä listoja mm. asioista joita pelkään, joita rakastan, joita vihaan.

3 thoughts on “Even Nuuna Osa 1

 • Terhi T
  Commented 11 kuukautta ago

  Siis aivan upeita sivuja, kiitoksia kun päästit kurkistamaan nuunasi kansien väliin <3

  Reply to Terhi

  • Eveliina Linnama
   Commented 11 kuukautta ago

   Kiitos paljon! Tarkoitus on tosiaan tehdä vielä osa 2, jossa esittelen kalenterini sisältöä! Aika samalta se näyttää, mutta joitain eroavaisuuksia löytyy 🙂

   Reply to Eveliina

 • Mari
  Commented 10 kuukautta ago

  Aivan upea! Lisää kiitos!

  Reply to Mari

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *