Sinikara Stationery Planner – heinäkuu-joulukuu 2018

28,50 

Kovasti odotettu Sinikara Stationeryn puolen vuoden planner loppuvuodelle 2018 on nyt ennakkomyynnissä!

Luethan plannerin tiedot ja toimitusehdot tarkasti. Plannerien kanssa ei pysty tilaamaan muita tuotteita, samassa tilauksessa pystyy kuitenkin tilaamaan useamman plannerin esimerkiksi kimppatilauksena.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Huom! Kuvat plannerista ovat tietokoneella generoituja – ne on luotu auttamaan varsinaisen tuotteen hahmottamisessa, ja plannerin tunnelma ja ajatus välittyvät niistä erinomaisesti. Valmiin plannerin sivujen reiät ovat kuitenkin ympyränmalliset neliömallisten sijaan, eikä plannerin mittasuhteet ole aivan millilleen oikeat generoiduissa kuvissa. Varsinainen tuote on esillä esimerkiksi tällä videolla.

Melkein kaikki on kansia lukuunottamatta pysynyt samana alkuvuoden planneriin verrattuna: poistimme sekä oman että asiakkaidemme käyttökokemuksen perusteella liputus-/juhlapäivät viikkonäkymistä ja korjasimme palkkien leveyden 38 millimetristä täsmälleen 38.1 millimetriin – nyt palkit ovat millin kymmenesosatarkkuudella oikean kokoiset 1.5 tuumaa leveille tarroille, keväällä kun olikin päässyt käymään klassinen yksikkömuunnosmoka!

Kansivaihtoehtoja on tälläkin kertaa kolme. Päivitimme kaikki vaihtoehdot entistäkin kauniimmiksi ja harmonisemmiksi vaihtoehdoiksi. Jokainen kolmesta vaihtoehdosta istuu nyt kauniisti myös tulevaan syksyyn.

  • 120 sivua, kuusi kuukautta.
  • Sivun koko: 192x244mm
  • Plannerin koko kierteineen: n. 204x244mm
  • Mustat, 22mm kierteet.
  • Laminoidut, paksut kannet, kolme printtivaihtoehtoa.
  • Päivätty heinäkuu-joulukuu 2018, lisäksi tammikuu-kesäkuu 2019 kuukausinäkymät sekä selkeät pienemmät kuukausinäkymät ja muistiinpanotilat heinäkuu 2019-kesäkuu 2020.
  • Kokonaan suomenkielinen: suomenkieliset tekstit, viikonpäivät, kuukaudet. Lisäksi suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät (ei nimipäiviä).
  • Viikkonumerot sekä kuukausi- että viikkonäkymissä.
  • Kuukauden yhteydessä on aina kolme pisteruudullista sivua, joihin voi helposti koota muistiinpanoja, liimata vaikka valokuvia tai tehdä bullet journalista tuttuja habit trackereita.

Lisätiedot

Kansivaihtoehto

Kukkakuosi, Mustavalkoinen, Tytsykuosi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinikara Stationery Planner – heinäkuu-joulukuu 2018”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *