Joulukalenteri

49,90 

Varasto loppu

  • Ennakkomyynti on “rajaton” sunnuntaihin 27.10. saakka, mun on vaan pakko tilata muutamat spessut tuotteet jo tästä seuraavalla viikolla jotta ne varmasti ehtii tulla ajoissa.
  • 28.10. alkavalla viikolla teen siis tilaukset tuotteista joita emme valmista omassa taslossa ja silloin ennakkomyynti toki jatkuu, mutta tuotteeseen ilmestyy saldo. Eli, jos vaikka tällä viikolla myisin 150 kalenteria niin tilaisin ensi viikolla esimerkiksi 200 kalenteriin tuotteita ja verkkokauppaan ilmestyisi joulukalenterien varastosaldoksi 50. Tämä saldo kun menee nolliin niin kalenterit on loppuunmyyty.
  • Haluaisin pystyä odottamaan jokaiselle sopivaa palkkapäivää, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista. Verkkokaupassamme on tarvittaessa tarjolla maksutapana myös lasku, jonka luoton myöntää Collector.
  • Joulukalenterissa on 24 luukkua, joista 20 sisältää A6-kokoisen (Sinikaran normaalein koko) tarra-arkin, joista jokainen on tätä kalenteria varten suunniteltu. Mukana ei siis ole vanhoja, myynnissä olevia arkkeja.
  • Kuvitukset on jouluaiheiden sijaan ennemmin talviaiheisia mutta niin että ne sopivat ihanasti myös joulukuulle.
  • Loput neljä luukkua ovat yllätyksiä.Hintaan sisältyy postitus postipakettina (kalenteri ei tänä vuonna mahdu postiluukusta). Postitus marraskuun loppupuolella niin, että jokainen kalenteri ehtii perille ennen joulukuuta.
  • Joulukalenterin voi halutessaan noutaa Helsinki Fashion Housen ystävämyynneistä 23.-24.11. ystävämyynnin aukioloaikojen mukaan. Noutomahdollisuutta ei ole ystävämyynnin ulkopuolella. Varaan oikeuden peruuttaa noutomahdollisuuden jos kalenterit eivät esimerkiksi valmistuisikaan 22.11. mennessä. Hyvitän noudetun joulukalenterin postikulut 5€ ystävämyyntiostosten yhteydessä.